WEDSTRIJD ZVC Gel Leopoldsburg - Action 21 Charleroi  2 - 8   (2-2)

DATUM 01-11-2002  21:15

DOELPUNTEN 6’ Boukamir 0-1, 7’ o.g. Lamkharrat 0-2, 7’ Nicaise 1-2, 19’ Lamkharrat 2-2, 22’ Soares 2-3, 23’ o.g. Ghijs 2-4, 27’ Rosa Lima 2-5, 29’ Rosa Lima 2-6, 30’ Medina 2-7, De Oliveira 2-8.

VERSLAG Op uitzondering van Ustun (verrekking) kon Geleeg aan drievoudig landskampioen Action 21 Charleroi in volle bezetting partij geven. De “nummer laatst” deed het in het eerste halfuur voortreffelijk. Tot tweemaal toe kon men een kleine achterstand wegwerken. Als een geoliede machine bleef Action 21 echter nadien op hoog ritme doordraven. Het werd Geleeg uiteindelijk fataal. Midden die tweede helft werden al de 2-8 winstcijfers neergezet. In het laatste kwart wijzigde niets meer. Ook al moesten de Walen twee minuten zonder doelman Cragnaz (rood na handspel halfweg de eigen speelhelft) verder.